Faq

Orders

Hoe worden de prints afgedrukt?
Prints worden professioneel geprint op museumwaardige kwaliteit papier van Hahnemühle in de afmeting 40x60cm. De prints hebben een smalle witte rand en worden gesigneerd verzonden.

 

Verzending

Wanneer worden bestellingen verzonden?
Bestellingen worden normaal gesproken binnen 2-5 werkdagen geprint en verzonden. Je wordt uiteraard op de hoogte gehouden wanneer jouw print wordt verstuurd.

 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Je ontvangt een track&trace van PostNL via e-mail wanneer je bestelling wordt verzonden. Als je vragen hebt over de tracking of verzending, stuur mij dan een bericht via de contactpagina.

 

Retouren

Ik heb een verkeerd of beschadigd product ontvangen. En nu?
Het spijt me dat je een verkeerd of beschadigde print hebt ontvangen. Om dit snel voor je te kunnen oplossen kun je het beste binnen een week via de contactpagina een bericht sturen met een foto van het product, het bestelnummer en eventuele andere gegevens van jouw bestelling dan neem ik zsm contact met je op voor een oplossing!

 

Wat is het retourbeleid?
We bieden geen retouren aan, maar als er iets mis is met je bestelling, laat het mij dan weten door contact met mij op te nemen via de contactpagina.